Бесими: МФ ги продолжи напорите за подобрување на транспарентноста во управувањето со јавните финансии

Министерот за финансии Фатмир Бесими во врска со објавениот Извештај на Европската комисија за напредокот на Северна Македонија, истакна дека Министерството продолжува со напорите за подобрување...