Профитот во здравствениот бизнис кај нас привлече и онлајн рекламери, угостители и обезбедувачи

Распаднатата состојба на јавниот здравствен систем отвори простор за профит на приватните бизниси, пишува Балканинсајт. Двајца инвеститори, едниот од бизнисот со обезбедување на безбедносни услуги за...