Британска амбасада за Нова ТВ: Националната химна се свири само кога почесната гарда пречекува шефови на држави

Националната химна се свири само кога почесната гарда пречекува шефови на држави, велат од Британската амбасада за Нова ТВ, а во врска со реакциите на социјалните...