Чулев: Безбедноста на јужната граница е стабилна

Во моментот на јужната граница, заклучно со 1 февруари, има 141 странски полициски службеници распоредени по полициските станици за гранични проверки и граничен надзор на „Богородица“, на „Стар Дојран“ и на „Меџитлија“