Авганистанскиот претседател Гани пребегал во Оман?

Според непотврдени информации на авганистанскиот амбасадор во Таџикистан, претседателот на Авганистан, Ашраф Гани, отпатувал за Оман. – Нема веродостојна информација каде се наоѓа претседателот-бегалец. Но, според...