ЗОИ: Во примерокот на Валиева пронајдена недозволена супстанца, Русија може да остане без златниот медал

Светските медиуми денес објавија информација дека доделувањето на сетот медали за екипното натпреварување во уметничко лизгање е одложено поради проблеми со допинг тестот на 15-годишната руска...