Медицинска сестра од Канада седела до девојка која умирала во згмечен автомобил без да знае дека е тоа нејзината ќерка

Медицинската сестра Џејма Ериксон била повикана на лице место на сообраќајна несреќа  во Канада и седела со тешко повредената девојка која била извадена од автомобилот и...