Интервју со Петре Шилегов, градоначалник на Скопје и кандидат за втор мандат предложен од владејачката коалиција

НоваТВ ги покани на интервјуа, кандидатите за градоначалници на скопските општини и Градот Скопје, од сите поголеми партии и независни листи. Оние што досега одговорија позитивно...

Петар Георгиевски Камиказа и официјално кандидат за градоначалник на Скопје од Левица

Со објава на својата фан страна на заедничка фотографија со Петар Георгиевски-Камиказа актер, музичар и басист на групата „Меморија“ , претседателот на Левица Димитар Апасиев најавувајќи...