КАРИЛ и натаму тврди дека на телото на хрватскиот ракометар немало видливи повреди

И покрај критичноста на ситуацијата, веднаш е направена компјутерска томографија на целото тело. При самиот прием на пациентот, повикани се сите екипи, од Неврохирургија, од Абдоменална...