Путин е касап, мислеше дека ќе го подели НАТО, Бајден по средба со украинските бегалци

Американскиот претседател Џо Бајден го нарече  Владимир Путин „касап“ за време на средбата со украинските бегалци денеска во Варшава. На новинарското прашање за тоа што мисли...