Сакеларопулу: Отворено е важно поглавје што дава и нов импулс во односите меѓу Скопје и Атина

Грција и Северна Македонија, како земји со заедничка граница, имаат уште поголема одговорност кон своите народи да работат заедно и да ги зајакнат билатералните односи со...