Ковачевски: Ќе го проверам тендерот на угостителски прибор и ќе го поништам, ако е несоодветен

На новинарско прашање за јавната набавка за угостителски прибор, за којашто одредени медиуми информираа дека е несоодветна, мандатарот и претседател на СДСМ, Димитар Ковачевски рече дека...