ВИДЕО „Гласајте за Македонија“ – порачуваат од Париз децата од „Дајте музика“, интернет гласањето трае денеска до 15:59 часот

Интернет гласањето ќе трае до 19 декември до 15:59 часот, односно до пред почетокот на музичкото шоу. Децата од „Дајте музика“ утре ќе пеат на Јуниор...