Грабеж во Тутунска: МВР и банката должат многу одговори

Иако неколку дена никој не забележал дека фалат пари од пратките кои Тутунска банка ги праќала и од трезорот на банката, МВР успеало да обезбеди докази дека осомничениот бил свесен и имал намера да ги украде парите