Говорот на Зеленски ги натера Кинезите да го напуштат самитот за сајбер безбедност во Сингапур

Кинеската делегација на азискиот самит за безбедност во Сингапур ја напушти салата за време на говорот на претседателот на Украина Владимир Зеленски. Настанот се одржува од...