Кинески наставници меѓу четворицата загинати во експлозијата на универзитетот во Пакистан

Тројца учители од Кина и еден возач се убиени во самоубиствен бомбашки напад во близина на центар за учење кинески јазик во најголемиот пакистански град Карачи. Четворицата...