Кирил Поп Христов – Кили: Го живеам мојот сон

Тој беше гостин на Борјан Јовановски во „Ноќно студио“ на ТВ Телма каде говори за својот живот во егзотичната земја, за неговата здравствена состојба, но и како ја доживеал Македонија, од која замина пред три ипол години