Вучиќ: Не се радуваме на отворање на кластерот 4, би сакале и нашите пријатели од С. Македонија тоа да го направеа

На отворената седница на српската Влада присуствуваше и претседателот Алекандар Вучиќ, кој оцени дека отворањето на кластерот 4 е важен сигнал оти ЕУ го поддржува натамошниот...