Клиниката за интерни болести се враќа во нормала: Се затвораат дел од ковид центрите, без нови мерки за празниците

Нема дополнителни рестриктивни мерки за празниците, а дел од ковид центрите се затвораат и целата интерна клиника се враќа во нормала, истакна вчера министерот за здравство Венко Филипче. Според него,...