Врачена наградата „Книжевен жезол“ на Гордана Михаилова Бошнакоска и Аднан Озер

Друштвото на писателите на Македонија (ДПМ) на денешната традиционална Меѓународна поетска манифестација „Празник на липите“ им ја врачи наградата „Книжевен жезол“ на поетесата Гордана Михаилова Бошнакоска и поетот Аднан...