„ТЕТО“ ќе обезбеди дополнителни количества електрична и топлинска енергија, БЕГ има гас само уште за денеска

Дополнителни количества на електрична и на топлинска енергија се обезбедени преку когенеративната електрана „ТЕТО“ која ќе работи седум дена во неделата со полн капацитет. Вишокот на...