Билјана Максимовска Поповиќ и Никола Џамбазовски нови членови на Управниот одбор на Комерцијална банка

Управниот Одбор на Комерцијална банка АД Скопје го прошири својот состав со два нови члена. Во соопштението кое го објави банката стои дека новите членови се...