Бугарија денеска ќе ги соопшти резултатите од инспекцијата на автопатот „Струма“

Министерката за регионален развој на Бугарија Виолета Комитова денеска ќе ги презентира резултатите од инспекцијата што беше направена на автопатот „Струма“ по автобуската несреќа на 23...