Костадинов: За струмичани нема да има покачени сметки за комунални услуги

На денешната седница на Советот на општина Струмица, градоначалникот Костадин Костадинов нагласил дека за струмичани нема да има покачени сметки за комунални услуги. „Покачени сметки за...