Македонија домаќин на конференција на НАТО комуникатори, на отворањето говореа Ковачевски и Петровска

Денеска во Скопје почна конференцијата на НАТО комуникатори, на која ќе учествуваат околу 300 експерти од оваа област. Отварајќи ја конференцијата премиерот Димитар Ковачевски рече дека...