Клучниот сведок во Сопот бил врзан за радијаторот за да потпише изјава

По 15 години, обвинетите во случајот „Сопот“ се конечно слободни. СЈО објави дека го повлекува обвинението, а образложението открива стравични детали од тоа како била изнудена изјавата од сведокот