Костадинов: Концептот „Обнова“ се реализира внатре во ВМРО-ДПМНЕ и добро е да се истера до крај

Пратеникот на СДСМ, Костадин Костадинов во вечерашното обраќање во Собранието истакна дека концептот на ВМРО-ДПМНЕ со кој оваа партија настапи на изборите – „Обнова“, сепак, се...

ЕУ: Нема патување на годишен одмор?

Дали летово ќе може да се оди на плажа? - Ако има одмор по пандемијата на коронавирус, тогаш веројатно ќе биде во локални рамки. Министрите за туризам на ЕУ немаат временски план за заживување на патувањата