Од полноќ поскапува само дизелот за 2 денари, цената кај бензините останува иста

Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги на Република Северна Македонија донесе Одлука со која се врши зголемување на малопродажните цени на нафтените деривати во просек...