Општина Охрид почнува со уредување на крајбрежјето на езерото од „Горица 3“ до „Аквалина“

По минатонеделното отстранување на нелегални објекти и урбана опрема, екипи на општинските јавни претпријатија во координација со Општина Охрид од денеска ќе започнат со активности за...