Сузбиена организирана криминална група инволвирана во криумчарење мигранти, уапсен и полициски службеник

Националната единица за сузбивање на криумчарење мигранти и трговија со луѓе, при Сектор за криминалистички истраги, Оддел за сузбивање на организиран и сериозен криминал, во содејство...