Ларсон Џаин

Интервју со Ларсон Џаин: С. Македонија имаше импресивен почеток на скрининг процесот, реформите во областа на судството и владеењето на правото се клучни

Северна Македонија имаше импресивен почеток на процесот на скрининг кој започна минатата година. Домашните реформски напори се клучни за продолжување на овој напредок, со вистинска посветеност...