Скопјанка прикажала лажни ковид-тестови за себе и за своите три деца на скопскиот аеродром

Иако знаела дека не се тестирале во наведената лабораторија, таа лажните медицински сертификати ги употребила како вистински, прикажувајќи ги пред аеродромските служби. Основното јавно обвинителство Скопје...