Моника Зајкова

(ВИДЕО) Интервју со Моника Зајкова: Радикалните политики се играње со емоции, не се остварливи на долг рок

Речиси еден месец, младата либерал демократка Моника Зајкова е нова претседателка на партијата која беше избрана  на осмиот партиски конгрес како единствен кандидат за функцијата. Зајкова,...