Финансиска полиција: Кривична против Лила Стојановска за затајување данок од 1,78 милиони денари

Управата за финансиска полиција поднесе кривична пријава до Основното Јавно Обвинителство против Лила Стојановска поради постоење основи за сомневање за сторено кривично дело „даночно затајување“. Таа,...