„24 Часа“: Бугарскиот државјанин Салех по грешка ставен на листата на повредени во несреќата на автобусот на „Беса транс“

Бидејќи неговото име се најде на листата на повредените патници од несреќата на автобусот на „Беса транс“, произлегува дека од клиниката по грешка го внеле на...