Одлука на градскиот Совет на Лос Анџелес: Само вакцинирани во ресторани, на фризер и на спортски натпревари

Со 11 гласа „за“ и два „против“, градскиот совет на Лос Анџелес одлучи да се воведат најстрогите анти-епидемиски мерки во САД, јавија американските медиуми. Од 4...

Бекингамска палата во Л.А.: Новиот дом на Бекамови со 110 простории

Резиденцијалниот објект има 14 спални, 27 тоалети и бањи, куглана, берберница, кино, винска визба, теретана, солариум, фризерски салон, салон за масажа, музеј за кукли, паркинг за 100 автомобили. Во дворот има базен, терен за тенис и мини игралиште за фудбал. Викторија ќе добие модна патека, а најмалиот син Круз - музичко студио