Ќучуков: Поради Северна Македонија, Бугарија падна во целосна изолација во ЕУ

Главниот резултат од бугарско-македонските разговори е дека има договор за договор. Климата на билатералните односи се менува и сега постои подготвеност за дијалог за спорните прашања....