ОЈО не предложи докази на судењето „Тортура“ во реотворената постапка

Обвинителот Љубомор Лапе, кој го застапува обвинението за случајот „Тортура“, денеска во скопскиот Кривичен суд не предложи нови докази за случајот, откако скопска „единица“ претходно на...