Чадеж: Србија, Албанија и С. Македонија ќе имаат заеднички пазар на труд од 2022 година

Претседателот на Стопанската комора на Србија, Марко Чадеж изјави дека од средбата во рамки на иницијативата „Отворен Балкан“ во Тирана очекува Србија, Албанија и Северна Македонија...