Мицкоски: Изборот е меѓу истрошени политичари и луѓе кои ќе работат за народот

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски денеска ја посети Македонска Каменица и посочи дека ова се прилично предизвикувачки избори затоа што на нив практично се определува иднината...