Сведок во судскиот процес „Моќник“: Никој не ми вршеше притисок да гласам, во Скопје се продаваше по 1 евро во Брод по 100 денари

Знам дека бевте во кремот на ВМРО-ДПМНЕ и иако сте доаѓале во посета на Македонски Брод лично мене не само вие, никој ми нема вршено притисок...