Ирски лобист, главен за односи со јавност и дел од претседателската кампања на Макрон – е свиркачот за „Убер“

52 годишниот Марк Мекган , ирски лобист и своевремено две години главен службеник за односи со јавност во „Убер“ е свиркачот кој му испрати на весникот...