(Видео) Што ги мачи европските земјоделци – масовните протести не запираат

Од Полска до Шпанија земјоделците го изразуваат своето незадоволство од многуте проблеми што ги мачат. Протестите на земјоделските производители стануваат се почести и интензивни низ Европа....