Низа активности по повод Меѓународниот ден на човековите права-за прв пат се доделува државната награда „Мето Јовановски“

По повод Меѓународниот ден на човековите права, Канцеларијата на Народниот правобранител, денеска преку ЗУМ платформата, организира конференција на тема „10. декември, Меѓународниот ден на човековите права...