Заев на средба со менаџментот на првата јужнокорејска инвестиција

Делегација предводена од менаџментот на глобално реномираните компании „Дура аутомотив системс” и „Алмак“ одржаа работна средба со премиерот Зоран Заев,  на која беше презентиран нивниот нов...