МБА: Граѓаните непотребно да не менуваат денари во девизи, има доволно во банките

Менувачките работи кај банките се одвиваат непречено, а банките располагаат со доволно девизна готовина и девизи за задоволување на сите потребите на граѓаните, информираат од Македонската...