Австрискиот министер за европски и меѓународни работи Михаил Линхарт утре во посета на Скопје

Министерот за надворешни работи Бујар Османи утре ќе биде домаќин на сојузниот министер за европски и меѓународни работи на Австрија, Михаил Линхарт. Во фокус на разговорите,...