На 76 години почина Мики Јевремовиќ

  Еден од најпопуларните пејачи во поранешна Југославија, Мики Јевремовиќ, почина денеска во болница во Белград. Јевремовиќ, кој на 27 декември имаше тежок мозочен удар неколку...