Војникот кој го уби Осама бин Ладен бара оставка од највисоко рангираниот офицер на САД, генерал Марк Мили

Пензионираниот војник кој го застрела Осама бин Ладен во 2011 година, го повика највисоко рангираниот офицер во американската армија, генералот Марк Мили да поднесе оставка поради...