Вишото обвинителство го пушта Рашковски од притвор со гаранција од половина милион евра

Вишото јавно обвинителство Скопје се согласува Драги Рашковски да излезе од притвор со гаранција, потврдија за „360 степени“ од обвинителството. Ваквиот став на второстепената обвинителска инстанца...